اسکالپینگ چیست؟ آموزش اسکالپ در فارکس همراه با 5 روش اسکالپینگ Scalp

روش اسکالپ یا اسکالپینگ در فارکس چیست؟ در بازارهای مالی آنلاین، روش اسکالپ یا اسکالپینگ ، به شیوه‌ای از انجام معاملات گفته می‌شود که تریدر سعی دارد، از نوسان های بسیار کوچک قیمت استفاده کند و وارد معامله، با هدف سود گرفتن شود. در دنیای فارکس، تریدهایی که تارگت های زیر هشت پیپ دارند، را اسکالیپینگ می‌گویند. در این مقاله به معرفی و آموزش اسکالپ می پردازیم.
امیدوارم که اطلاعات لازم را در این مقاله راجع روش اسکلپ ، بدست بیاورید.

ویدیوی آموزش اسکالپ در فارکس

آموزش اسکالپ در فارکس

اسکالپر چیست؟

تریدرهایی که با سبک اسکالپینگ، به معامله گری می‌پردازند را در اصطلاح اسکالپر می‌نامند.

برای معاملات اسکالپ، فرقی ندارد که شما از چه تایم فریمی استفاده میکنید، مهم این است که در معاملات، تارگت یا حد سودهای خیلی کوچکی را هدف قرار داده اید. هرچند اکثر اسکالپرها، از تایم های خیلی پایین مانند 5 دقیقه برای انجام معاملات اسکالپ  خود بهره می‌برند.

اسکالپر
استراتژی اسکالپینگ

چالش اسکالپر‌ها چیست و معایب اسکالپینگ

روش اسکالپینگ را به عنوان سخت ترین شیوه از تریدری می‌دانند. زیرا در این روش تریدر اسکالپر باید تایم های زیادی را به چارت نگاه کند و در هر لحظه آماده انجام معاملات باشد.

البته از آنجایی که خیلی از معامله گران از پندینگ اردرها یا سفارشات به صورت لیمت یا استاپ استفاده می‌کنند، سختی اسکالپ را برای خود آسان و لذت بخش کرده اند. در واقع آن ها سفارش خرید یا فروش مد نظرشان را از قبل در بازار ثبت می‌کنند تا هر زمان قیمت بازار، به نقطه سفارش آنان رسید، به صورت اتومات برای آن‌ها معامله باز شود، حتی اگر اسکالپر در خواب باشد!

اسکالپرها باید بتوانند تصمیمات ورود و خروج معامله‌ی خود را خیلی سریع بگیرند و این باید جزو خصوصیات بارز یک تریدر اسکالپ باشد.

نکته کلیدی در معاملات اسکالپ

در بین اسکالپرها، معمولا اکثر آن‌هایی که موفق به گرفتن سودهای مستمر می‌شوند، ابتدا روند بازار را با تحلیلی درست، تشخیص داده اند و سعی می‌کنند معاملات ریز اسکالپی خود را در جهت روند اصلی بازار انجام دهند.

این ترفند البته باعث می‌شود در زمان هایی که بازار بر خلاف پیشبینی آن‌ها حرکت کند، بتوانند با امید بیشتری منتظر برگشت قیمت به نفع خودشان صبر کنند، البته نباید از گذاشتن حد ضرر هم غافل شد.

آیا روش و استراتژی اسکالپینگ خوب است؟!

اگر با تریدرهای اسکالپر زیادی برخورد کنید، متوجه این نکته می‌شوید که اسکالپرها یا همگی آماتور و تازه کار هستند و یا اینکه بسیار سابقه زیاد و تجره خیلی بالایی دارند. اسکالپرهای حد متوسط معمولا کم یافت می‌شوند!

بسیاری از افرادی که در اوایل شروع تجارت در بازارهای مالی هستند، به منظور کسب درآمدهای ناگهانی و رویایی، روی به اسکالپینگ می‌آورند. این گروه معمولا در اوایل با گرفتن سودهای کوچک و متوالی، احساس می‌کنند که به سرعت در حال پولدار شدن هستند، اما طولی نمی‌کشد که با برخورد با چند ممعامله‌ی ضررده دست از اسکالپ می‌کشند و به سراغ معاملات بلندمدت تری می‌روند.

اما اسکالپرهای حرفه ای معمولا تریدرهایی هستند که سال ها در بازار مشغول معامله کردن بوده اند و به احتمال خیلی زیاد، قبلا معاملات بلندمدت انجام میداده‌اند، اما در یک برهه زمانی متوجه شده اند که می‌توانند علاوه بر استفاده از معاملات عادی خود، از سیگنال های اسکالپینگ هم استفاده کنند.

معرفی بهترین بروکر فارکس برای اسکالپ

برخی از بروکرها به تریدرها اجازه انجام معاملات ریز و سریع اسکالپینک را نمی‌دهند، بنابراین یک اسکالپر باید قبل از ثبت نام در بروکر، از اجازه بروکر مد نظرش، برای معاملات اسکالپ مطمئن شود.

حساب های مخصوص برای اسکالپینگ

از آنجایی  که معاملات اسکالپینگ، با هدف گرفتن سود از نوسانات خیلی کوچک قیمت انجام می‌شوند، باید دقت داشت که در این معاملات، میزان کارمزد، اسپرد و کمیسونی که کارگذاری یا صرافی دریافت می‌کند، خیلی اهمیت دارد.

اگر حسابی که برای اسکالپ استفاده می‌شود، اسپرد و کارمزد بالایی داشته باشد، عملا کار تریدر را به اندازه ای سخت می‌کند که به احتمال زیاد، تریدر را از انجام معاملات اسکالپینگ، پشیمان می‌کند.

اسکالپینگ
اسکالپینگ چیست؟ آموزش اسکالپ در فارکس همراه با 5 روش اسکالپینگ Scalp

در نتیجه باید حساب مناسب اسکالپینگ را انتخاب کنید. در حال حاضر بهترین حساب برای روش اسکالپ، در بازار فارکس، حساب های ecn  هست. البته کیفیت حساب های ecn در بروکرهای مختلف فارکس متفاوت هست. در بین بروکرهای مختلف، بهترین حساب ecn که مناسب برای اسکالپ باشد را در لینک زیر به شما معرفی کرده ام. شما می‌توانید از حساب ای سی ان این بروکر برای انجام معاملات اسکالپی خود لذت ببرید، زیرا کمترین کارمزد و اسپرد ممکن را بین همه بروکرها دارد.

معرفی بهترین صرافی ارزدیجیتال برای اسکالپینگ

در بین صرافی های ارز دیجیتال هم، صرافی کوینکس را به منظور انجام معاملات اسکالپی می‌توان معرفی کرد، زیرا کارمزد بسیار پایینی را به نسبت دیگر صرافی ها دارد.

اسکالپینگ در چه بازارهایی بیشتر کاربرد دارد

تریدهای اسکالپینگ را بیشتر در بازار فارکس استفاده میکنند. زیرا معاملات در لحظه و سریع انجام میشود و از آنجایی که در فارکس انجام معاملات اهرمی و استفاده از لوریج مرسوم است، روش اسکالپ بسیار جذاب به نظر می‌رسد.

آموزش اسکالپ در فارکس

در این مقاله چند آموزش استراتژی اسکالپ و روش های معمول اسکالپینگ را که به صورت گسترده تر استفاده میشوند و از محبوبیت بیشتری بین تریدرها برخوردار است را معرفی می کنم.

آموزش روش اسکالپ با اندیکاتور مکدی macd

اندیکاتور مکدی را بسیاری از اسکالپرها به جهت انجام معاملات ریز خود در تایم های پایین استفاده می‌کنند. البته اکثر تریدرها، مکدی را با استفاده از خطوط روند پرایس اکشن در معاملاتی اسکالپی و در تایم فریم پایین استفاده می‌کنند.

شاید بیشترین کاربرد مکدی در اسکالپ، واگرایی و یا همگرایی هایی است که در تایم پنج دقیقه ایجاد می‌کند که با ترکیب این اتفاق، با برخورد قیمت با خطوط روند، می‌توان سیگنال های اسکالپی را یافت.

البته ذکر این نکته ضروری است که سیگنال‌های مکدی در تایم فریم های پایین، هرگز به قدرت این سیگنال ها در تایم های بالا نیستند، در واقع نمی‌شود زیاد به اعتبار واگرایی ها در تایم فریم پنج دقیقه دل خوش کرد. بنابراین لازم است که خیلی حرفه ای و دقیق از چنین سیگنال ها استفاده کرد.

در تصویر زیر، به صورت عکس، نمایی کلی از استراتژی اسکالپ با مکدی را مشاهده می‌کنید.

اسکالپینگ
آموزش روش اسکالپ با اندیکاتور مکدی macd

در  تصویر بالا می بینید، زمانی که قیمت به خط (کانال) نزولی برخورد می‌کند، مکدی هم واگرایی مثبت را نشان می‌دهد و یک اسکالپر می تواند این نقطه را برای خرید، بسیار مناسب ببیند.

در این تصویر، از تایم فریم پانزده دقیقه استفاده شده بود. اگر دقت کنید متوجه می‌شوید که در این سبک ترید، زیر نقطه low  یا “لو” قبلی که بالاتر از نقطه‌ی خرید بود، به عنوان حد سود در نظر گرفته شده بود.

آموزش اسکالپینگ با اندیکاتور دیمارکر – Demarker – dem

اندیکاتور دیمارکر یا دماکر را خیلی از تریدرهای حرفه ای به منظور استخراج سیگنال های اسکالپینگ استفاده می کنند. نحوه ی استفاده از سیگنال های این اندیکاتور، در تایم فریم 30 دقیقه را در تصویر زیر می بینید:

اندیکاتور دمارکر
آموزش اسکالپینگ با اندیکاتور دمارکر – Demarker – dem

همانطور که مشاهده می کنید خط نوسانگرنمای اندیکاتور dem  هر زمان که خط 0.3  را به سمت بالا بشکند، به معنی ارائه سیگنال خرید و هر زمان که خط افقی 0.7 را به سمت پایین بشکند، به معنی سیگنال فروش یا سل هست.

در این تصویر از تایم فریم 30 دقیقه استفاده شده است. در این مقاله به نکات نحوه‌ی حد سود گذاشتن برای این روش نمی‌پردازیم.

در نظر داشته باشید که فقط نحوه‌ی استفاده ی اسکالپینگ این اندیکاتور را بررسی کردیم و نباید انتظار حد سودهای بزرگ از آن داشت.

آموزش روش اسکالپینگ پرایس اکشن

گروهی از اسکالپرها از اندیکاتورها برای سیگنال گیری در اسکالپ استفاده نمی کنند و ترجیح می‌دهند بازار را به همان شکل تحلیل سنتی با خطوط روند و تحلیل پرایس اکشن، سیگنال‌های ریز پرایسی را پیدا کنند و ترید بزنند.

در تصویر زیر نمونه ای از سیگنال گیری به روش پرایس اکشن در تایم فریم یک دقیقه را می‌بینید.

پرایس اکشن
آموزش روش اسکالپینگ پرایس اکشن

همانطور که در عکس بالا مشخص است، بعد از شکست خط روند نزولی، قیمت به خط روند پول‌بک (برگشت بعد از شکست کندل ها) می‌زند و موقعیت خرید مناسبی را به سبک پرایس اکشن برای اسکالپرهای پرایس اکشنی به وجود می‌آورد.

آموزش روش اسکالپ در فارکس با کندل خوانی

شاید پر استفاده ترین روش اسکالپینگ در بین اسکالپرها، روش کندل خوانی باشد. در این روش تریدرها سعی در شناسایی الگوهای کندلی دارند تا با سیگنال‌های نسبتا قدرتمندی که کندل ها صادر می‌کنند، وارد معامه شوند.

در این روش باید تجربه کندل خوانی بسیار زیادی داشته باشید. باید بدانید که کدام الگوهای کندلی ارزش معاملاتی اسکالپی را دارند.

فیلم آموزش کندل خوانی مناسب برای اسکالپ

در فیلم آموزش کندل خوانی زیر، که به مبحث الگوهای کندلی می‌پردازد را می توانید ببینید.در این فیلم، الگوهای خاص کندلی که ارزش ترید اسکالپی دارند را مشاهده خواهید کرد.

فیلم آموزش اسکالپ با الگوهای کندلی

روش های اسکالپینگ تنوع بسیار زیادی دارند و سبک های مختلف تریدی پرایس اکشنی، به قدری زیاد است که نمی‌توان آن‌ها را تک به تک نام برد.

آموزش ترید اسکالپ با ایچیموکو

شاید عنوان قوی ترین، مدل از انواع سبک های اسکالپینگ را بتوان به اسکالپ با ایچیموکو اختصاص داد.پیشنهاد ما به شما، برای استفاده از یک استراتژی قدرتمند اسکالپینگ، همین روش ایچیموکو است، زیرا بسیار دقیق، قاعده مند و اصولی می توان اسکالپ کرد!
در این خصوص، به آموزش استراتژی اسکالپ با ایچیموکو به صورت اختصاصی در سایت هشتصد پرداخته ایم و آموزش کامل این روش معاملاتی، موجود است.

می توانید از طریق لینک زیر، این آموزش را به رایگان دریافت کنید.

حجم معاملات در روش اسکالپ Scalping

معمولا تریدرهای اسکالپر، در معاملاتشان از حجم های بالاتری به نسبت بقیه تریدرها استفاده می کنند. قاعدتا از حجم و لوریج (ضریب اهرمی) بالا را به منظور گرفتن سود بالا از نوسانات کوچک استفاده می کنند.

در واقع اسکالپرها سعی می‎‌کنند کم بودن مقدار پیپ یا حرکت قیمت را با استفاده از لوریج و حجم بالاتری، جبران کنند.

اسکالپرها معتقدند، تعداد ترید بالاتر، حجم بیشتر و سرعت بیشتر در تصمیم گیری برای ترید، رمز بدست آوردن سودهای بیشتر است. آن ها معتقدند که چون از حد سود با مقدار پیپ کمتری بهره می‌برند، بنابراین شانس سود گرفتن های متوالی زیادتری را به نسبت باقی روش ها دارند.

البته گاها برخی از روش های اسکالپینگ، به دلیل اینکه تعداد سیگنال های خیلی زیادی را صادر می کنند، تریدرها هر روز به صورت مداوم، با حجم های پایین معاملات خود را انجام می‌دهند و به همان میزان سود مد نظر می‌رسند. البته تعداد ترید زیاد در روز، بسیار خسته کننده و برای هر تریدر در بلند مدت، این سبک از کار، دشوار خواهد بود.

البته که این گفته ها درست است، اما به شرط اینکه بتوانید روشی منظم، قوی و استراتژی اسکالپ منطقی‌ای را هم داشته باشید که چنین انتظاراتی را براورده کند.

سخن پایانی (تجارب شخصی نویسنده)

اگر قصد انجام معاملات به سبک اسکالپینگ را دارید، علاوه بر اینکه باید بروکر و حساب مناسب برای اسکالپ را برای انجام این نوع از مدل انتخاب کنید، لازم است که از یک استراتژی دقیق با بازخورد مثبت استفاده کنید. در واقع سبکی که با ایچیموکو در این مقاله به شما پیشنهاد دادم را از دید خودم، بهترین مدل از استراتژی اسکالپینگ می‌دانیم.

این نظر راجه به ایچیموکو را با بررسی و تجربه های چندساله به شما پیشنهاد داده ام. زیرا به شخصه از این روش معاملاتی نتایج بسیار راضی کننده ای گرفته ام. امیدوارم که اگر از این سبک معامله استفاده کردید و نتیجه مطلوب را گرفتید، با نظرات مثبت خودتان، به ما انرژی مثبت بدهید.

اسکالپینگ را اگر با رعایت اصول مدیت سرمایه ی مختص به خودش، با یک استراتژی حساب شده، پیش ببرید، نتایج قابل قبولی خواهید گرفت.

تذکر

در انتها لازم است ذکر کنم که روش های معرفی شده اسکالپ، که در این پست خواندید، صرفا روش های پرکاربرد در بین تریدرهای فارکس بود. مسئولیت سود و یا زیان ناشی از استفاده‌ی این روش های معاملاتی، فقط و فقط بر عهده خود شماست. بهتر است قبل از استفاده، حتما خودتان چارت های قیمتی را بررسی و در حساب های دمو تمرین و تست کنید.

باز هم تاکید می‌شود که برای استفاده از روش های اسکالپی در فارکس، انتخاب بروکر و نوع حساب مناسب برای اسکالپ بسیار با اهمیت است و تاثیر زیادی بر نتایج شما در استفاده از این سیگنال ها دارد. پیشنهاد می‌شود از حسابی که به شما برای اسکالپ معرفی شد، استفاده کنید.

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *